ОРІС планує реалізувати в Україні два інвестпроекти на $650 мільйонів

ОРІС планує реалізувати в Україні два інвестпроекти на $650 мільйонів

Укрінформ
Корпорація закордонних приватних інвестицій США планує реалізувати в Україні низку інвестпроектів, у тому числі інвестувати 650 мільйонів доларів у два проекти.

Про це президент ОРІС (Корпорації закордонних приватних інвестицій США) Рей Вошберн сказав під час зустрічі в Києві з Прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я хочу сказати, що в безпосередніх планах нашої корпорації є проект з інвестування 250 мільйонів доларів на новий проект з «Енергоатомом». Хочу подякувати міністру фінансів, який зробив так, щоб цей проект став реальністю», - зазначив Вошберн.

Читайте також: Гройсман: Економіка України і надалі динамічно зростатиме

За його словами, корпорація ОРІС також має намір реалізувати проект на 400 мільйонів. Зараз проводяться переговори щодо укладення угоди про державно-приватне партнерство. За його словами, йдеться про співробітництво у рамках цього проекту з «Євроскейпфарм» щодо повітряних станцій у Запоріжжі. 

Президент корпорації також зазначив, що найближчим часом у планах реалізація в Україні 2 програм з підтримки малого бізнесу. Перша - з «АП БАНКом», йдеться про підтримку малого агробізнесу, друга програма - з банком «Восток» в Одесі. Вона також стосується підтримки малого бізнесу. За словами Вошберна, усі необхідні перші зустрічі у рамках співробітництва щодо цих програм вже проведено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-