Український шоколад підкорює Південно-Східну Азію - UFEB

Український шоколад підкорює Південно-Східну Азію - UFEB

Укрінформ
Трейдери та дистриб’ютори Гонконгу демонструють високий інтерес до українського шоколаду та кондитерських виробів. На виставці HKTDC Food Expo 2017 кожен з учасників від України отримав більше 50 нових ділових контактів.

Про це Укрінформ повідомили в прес-службі Ради з питань експорту продовольства (UFEB) за підсумками виставки, що тривала 16-20 серпня 2017 року.

«Увага трейдерів та дистриб’юторів зосередилася на шоколаді та ірисі, хоча інша продукція також була для них цікавою. Кожен з учасників поїздки зміг отримати більше 50 нових ділових контактів в основному з Гонконгу, Китаю та Південної Кореї. Успіх забезпечили чудові смакові властивості українських солодощів та високі стандарти виробництва», - зазначила заступник директора UFEB з розвитку Анастасія Павлюк.

Учасниками бізнес-поїздки до Гонконгу стали представники трьох кондитерських компаній: «Малбі Фудс» (ТМ Millennium), Корпорація «Бісквіт-Шоколад» та «Кріоліт-Дніпро» (ТМ «Клім») – а також Національної асоціації цукровиків України «Укрцукор». На виставці вони представляли свою продукцію на об’єднаному стенді Ukrainian Food.

За словами Павлюк, ринки Азії дозволяють знайти торговельного партнера для виробника практично будь-якого виду кондитерської продукції, однак потрібно зважати на споживчі вподобання населення. Наприклад, шоколад – це сезонний та доволі дорогий продукт для Китаю, тому закупівельники з Гонконгу та КНР зацікавлені в поставках невеликих батончиків і лише з вересня по березень. А от імпортери з більш платоспроможної Південної Кореї віддають перевагу повноцінним плиткам шоколаду. При цьому в усіх випадках найбільшим попитом користується чорний та екстра-чорний шоколад.

Наступна бізнес-поїздка від UFEB відбудеться до Кельну (Німеччина) 7-11 жовтня 2017 року на виставку Anuga 2017.

Читайте також: Український імпорт зростає швидше, ніж експорт - експерт

Нагадаємо, 23-24 листопада в Україні відбудеться перша міжнародна виставка продовольчої продукції Ukrainian Food Expo. Тематика виставки охопить всі сфери харчопрому: м’ясну, молочну, кондитерську, олійножирову, фруктово-овочеву, бакалійну, а також напої, соуси, рибопродукти та багато іншого. До роботи в бізнес-зоні конференції долучаться делегації представників бізнесу з більш ніж 20 країн Європи, Азії, Африки та Північної Америки.

UFEB (Ukrainian Food Export Board) - це асоціація виробників готового продовольства, що допомагає вітчизняним підприємствам харчової промисловості здобувати нові ринки збуту та закріплюватися на традиційних. Мета UFEB - створити позитивний імідж для продовольства з позначкою Мade in Ukraine у споживачів в усіх куточках світу. У межах своєї діяльності UFEB надає своїм членам аналітичну та консультаційну допомогу щодо умов та можливостей 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-