Гройсман: Причин для підвищення ціни на газ для населення немає, крапка

Гройсман: Причин для підвищення ціни на газ для населення немає, крапка

Укрінформ
Нині немає об’єктивних причин та підстав для підвищення ціни на газ для населення.

На цьому наголосив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час розмови з журналістами після візиту до Центру соціальних служб у форматі «Прозорий офіс» Святошинського району Києва, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми вважаємо, що сьогодні об’єктивних підстав для підвищення на газ просто немає. Крапка. Ми це можемо довести», - сказав Гройсман.

Він також нагадав позицію Кабінету міністрів України, який не підтримує ідею Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг про введення в Україні так званих RAB-тарифів на електроенергію, оскільки формула розрахунку не відповідає принципам прозорості, а в результаті вона може привести до надмірних витрат громадян на електроенергію. “Тому ми категорично проти такої формули тарифу і вважаємо, що вона має бути змінена”, - сказав прем’єр.

Читайте також: Опалювальний сезон: соціальна сфера має бути готова до 1 вересня - Гройсман

Відповідаючи на запитання ЗМІ щодо позиції Міжнародного валютного фонду стосовно цього питання, Гройсман запевнив, що Україна перебуває у постійному контакті з МВФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-