Гройсман доручив Насалику якнайшвидше розрахуватися з шахтарями

Гройсман доручив Насалику якнайшвидше розрахуватися з шахтарями

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман доручив міністру енергетики та вугільної промисловості України Ігорю Насалику вжити заходів щодо якнайшвидшого погашення заборгованостей із зарплати шахтарям.

Про це Гройсман сказав під час селекторної наради з питань підготовки до майбутнього опалювального сезону у ході робочої поїздки до Миколаївської області, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ігоре Степановичу (Насалик - ред.), я даю доручення вам вжити заходи, аби погасити заборгованість у рамках бюджетних призначень по всій країні, там, де вона виникла для шахтарів. Будь ласка, займіться цим питанням», - сказав Гройсман.

Що ж стосується заробітних плат освітянам бюджетної сфери, наголосив Прем’єр-міністр, то гідна зарплата для українського вчителя є пріоритетом для влади. «Ми будемо все робити для того, щоб зберегти темпи підвищення. Я ще не можу говорити, який саме відсоток буде підвищення, але ми точно будемо у проекті бюджету на 2018 рік захищати позицію українського вчителя», - запевнив Глава уряду.

Читайте також: Газ не подорожчає - Гройсман

За його словами, в Кабінеті міністрів також розраховують на вдале проведення реформи у сфері охорони здоров’я, адже це відкриє можливість до підвищення заробітних плат українським лікарям. 

«Всі питання по заробітній платі треба відпрацювати», - наголосив Прем'єр-міністр.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Прем’єр-міністр Володимир Гройсман перебуває з робочою поїздкою у Миколаївській області. Цього тижня він також уже здійснив дві робочі поїздки регіонами України — у вівторок, 15 серпня відвідав Дніпропетровщину, а в середу, 16 серпня — Херсонщину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-