Гройсман: В Україні формується нова стратегія доріг

Гройсман: В Україні формується нова стратегія доріг

Укрінформ
В Україні формується нова стратегія доріг і за 3-5 років ситуація щодо модернізації дорожнього господарства в країні зміниться кардинально.

Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час ознайомлення з ходом ремонтних робіт на трасі Дніпро-Запоріжжя, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«В Україні формується нова стратегія доріг. Я переконаний, що за 3-5 років такими темпами ситуація щодо модернізації дорожнього господарства зміниться кардинально. Українці мають право їздити по гарних дорогах, і вони повинні їздити по гарних дорогах», - сказав Гройсман.

Прем'єр-міністр наголосив, що цього року з усіх джерел  фінансування будівництва і ремонту доріг збільшено у кілька разів, - це більше мільярда гривень. Тож тепер  «фактично все залежить від того, наскільки якісно організовано роботи в областях». 

Гройсман вважає, що на дорогах потрібно концентрувати більше ресурсів для того, щоб  починати і завершувати ремонт за один сезон, не залишаючи на наступні періоди. 

Читайте також: Гройсман: Розвиток потенціалу промисловості - основа для успіху держави

Він запевнив, що цього року додатково в рамках перевиконання ресурсів бюджету на ремонт доріг буде виділено 150 мільйонів гривень, в тому числі і на будівництво нових доріг, зокрема на заході країни. Це магістраль Львів-Одеса та дві дороги у східному напрямку, які будуються за ініціативи Президента. 

Гройсман також відзначив кращу якість ремонту доріг, ніж вона була торік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-