Ліки почали купувати за кошти держбюджету 2017 року - Супрун

Ліки почали купувати за кошти держбюджету 2017 року - Супрун

Укрінформ
Міністерство охорони здоров'я спільно з міжнародними організаціями розпочало процеc закупівель ліків та лікарських засобів за кошти держбюджету 2017 року.

Про це в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун написала на своїй сторінці у Facebook.

"Розпочалися закупівлі за кошти 2017 року. ...Нагадаю, що за кошти 2016 року міжнародними організаціями закуплено 96% ліків, вакцин та медичних виробів за 37 програмами. 44% уже поставлено в регіони. Решту буде доставлено в лікарні впродовж 3 місяців відповідно до графіку поставок МОЗ", - написала Супрун.

В.о. міністра зазначила, що співпраця з міжнародними організаціями у сфері закупівель ліків за держпрограмами лікування дозволила провести цей процес за  світовими стандартами якості. Також в ході закупівель за бюджетні кошти 2016 року було зекономлено  917 млн грн. 

Читайте також: Гройсман хоче, аби закупівлі ліків перевірили правоохоронці

Як повідомляв Укрінформ, 28 липня Міністерство охорони здоров'я підписало угоди з дитячим фондом ООН ЮНІСЕФ, ПРООН в Україні, британською закупівельною агенцією Crown Agents щодо закупівель ліків та лікарських засобів за 39 державними програмами лікування на загальну суму 5,9 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-