Укроборонпром: План ДП

Укроборонпром: План ДП "Антонов" - 70 літаків за 5 років

Укрінформ
Державне підприємство "Антонов" склало маркетинговий план, що передбачає випуск щонайменше 70 літаків упродовж найближчих п'яти років.

Про це повідомляє прес-служба державного концерну "Укроборонпром".

"Маркетинговий план ДП “Антонов”, яке входить до складу держконцерну “Укроборонпром”, передбачає випуск щонайменше 70 літаків протягом найближчих 5 років... Згідно з маркетинговим планом, ємність світового ринку середніх транспортних літаків оцінюється у 900 літаків у найближчі 15 років. Тому ДП “Антонов” планує поставити протягом 5 років 20 літаків Ан-178 замовникам із країн СНД, Азії і Африки, а також Туреччині. Також ДП “Антонов” має плани повернутися на конкурентний ринок регіональних пасажирських літаків", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: «Укроборонпром» піднявся на шість позицій в рейтингу світових виробників зброї

Як відомо, у квітні 2015 року Кабінет міністрів України передав “Антонов” до складу ДК “Укроборонпром”.

Увійшовши до складу ДК “Укроборонпром”,  “Антонов” першочергово виконав завдання імпортозаміщення російських складових у виробництві своєї техніки. Зокрема, у 2015 році у виробництві літака Ан-178 частка комплектуючих з Росії становила 41%, а вже у 2016 році підприємство повністю відмовилося від комплектуючих цієї країни, перейшовши на вузли і агрегати інших постачальників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-