Відбір на постачання газу Нафтогазу: Shell Energy увійшла до списку конкурсантів

Відбір на постачання газу Нафтогазу: Shell Energy увійшла до списку конкурсантів

Укрінформ
ЄБРР доповнив перелік постачальників газу, які пройшли попередню кваліфікацію в рамках угоди з Нафтогазом. До списку крнкурсантів увійшла Shell Energy Europe Limited (Велика Британія).

Про це повідомили у прес-службі НАК. 

"Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) доповнив перелік постачальників газу, які пройшли попередню кваліфікацію і отримали право брати участь в тендерах на закупівлю газу НАК «Нафтогаз України» на кошти поновлюваного кредиту ЄБРР у 2017-2018 роках. Умовно пройшла попередній відбір компанія Shell Energy Europe Limited (Велика Британія)", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Укрзалізниця та ЄБРР оголосять тендер

НАК нагадав, що раніше попередню кваліфікацію на постачання газу за кошти кредиту ЄБРР у 2017-2018 роках пройшли 13 компаній.

Як повідомлялося, процедура попереднього відбору залишатиметься відкритою для нових учасників протягом терміну дії позики.

У 2015 році НАК "Нафтогаз України" підписав угоду з ЄБРР на відкриття поновлюваної кредитної лінії на суму 300 млн дол. для закупівлі газу. НАК має право використовувати револьверний кредит протягом трьох років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-