ProZorro: Є перший мільйон тендерів

ProZorro: Є перший мільйон тендерів

Укрінформ
В електронній системі публічних закупівель ProZorro 3 серпня 2017 року кількість тендерів сягнула одного мільйона. 

Про це інформує прес-служба МЕРТ.

«Сьогодні, 3 серпня, кількість тендерів в електронній системі публічних закупівель ProZorro сягнула одного мільйону. Мільйонну закупівлю оголосив Військова частина 3057 Національної гвардії України в місті Маріуполь. Військова частина закупила крупи на суму 19 400 грн», - йдеться в повідомленні.

Як показує статистика, найбільше закуповують в Київській, Дніпропетровській та Донецькій областях. Найбільшими державними замовниками є КП “Київський метрополітен” (3177 тендерів за весь час роботи у системі), регіональна філія “Львівська залізниця” (2322 тендери) та Департамент житлового господарства Харківської міської ради (2287 тендерів).

“Кожного дня в системі оголошується близько 4 тисячі закупівель. Ми продовжуємо спрощувати роботу для наших користувачів. В червні Система електронних публічних закупівель ProZorro інтегрувалась з Єдиним Державним Реєстром. Це дало замовнику можливість в онлайн режимі отримати деталізовану інформацію про учасника. З травня 2017 учасники держтендерів можуть надавати довідку про відсутність податкової заборгованості в електронній формі. Інтеграція з держаними реєстрами залишається однією з пріоритетних задач, яка стоїть перед ДП “Прозорро”, - коментує директор ДП “Прозорро” Василь Задворний.

Читайте також: Системі ProZorro вже рік: економія перевищила 19 мільярдів

Найбільше держава замовляє в таких категоріях як: будівельні роботи та поточний ремонт (117 041 тендерів), продукти харчування (111 868 тендерів), паливо та електроенергію (88 417 тендерів), медичне обладнання, фармацевтична продукція та засоби особистої гігієни (74 900 тендерів). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-