Розтрата та зловживання: ГПУ прийшла з обшуком до Фонду соцстраху

Розтрата та зловживання: ГПУ прийшла з обшуком до Фонду соцстраху

Укрінформ
Генпрокуратура спільно з Нацполіцією проводить обшуки у приміщеннях Фонду соцстрахування з тимчасової втрати працездатності.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

"Управлінням з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України розслідується кримінальне провадження за фактами заволодіння грошовими коштами Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в особливо великих розмірах та зловживання службовими особами вказаної установи своїм службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Бучанській міськраді - обшук через недостовірні декларації

У прес-службі також зазначили, що у вказаному кримінальному провадженні 03.08.2017 на підставі ухвал суду працівниками управління з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління ГПУ спільно із працівниками Департаменту захисту економіки Нацполіції проводяться обшуки у приміщеннях Фонду та за адресами проживання його службових осіб, з метою відшукання документів та інших доказів, що мають значення у кримінальному провадженні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-