У Бучанській міськраді - обшук через недостовірні декларації

У Бучанській міськраді - обшук через недостовірні декларації

Укрінформ
Прокуратура Київської області проводить обшуки в Бучанській міській раді за фактом декларування недостовірної інформації одним із керівників органів місцевого самоврядування. 

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури України. 

"У середу, 2 серпня 2017 року, слідчі прокуратури Київської області спільно зі співробітниками Служби безпеки України на підставі ухвали суду проводять санкціонований обшук у приміщеннях Бучанської міської ради з метою відшукання документів та доказів у кримінальному провадженні за фактом декларування недостовірної інформації одним із керівників органів місцевого самоврядування", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Меру Бучі загрожує до 6 років за оборудки з землею

У прокуратурі зауважили, що слідчий у вказаному кримінальному провадженні звернувся із запитом про отримання певних документів, проте відповідь на його запит так і не надійшла, що свідчить про відмову особи добровільно надати документи.

У ході досудового розслідування встановлено численні факти незаконної реєстрації речових прав на нерухоме майно, що введено в експлуатацію всупереч встановленому порядку, із подальшою реалізацією фізичним та юридичним особам.

Обшуки проводяться у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ст. 366-1 (декларування недостовірної інформації) КК України.

Наразі слідчі дії тривають, необхідні документи службовці Бучанської міської ради надають добровільно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-