Канада з нетерпінням очікує набуття чинності Угодою про вільну торгівлю з Україною

Канада з нетерпінням очікує набуття чинності Угодою про вільну торгівлю з Україною

Укрінформ
У МЗС Канади вважають Угоду про вільну торгівлю з Україною важливим етапом розвитку міждержавних відносин.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів директор відділу перемовин міністерства міжнародної торгівлі Канади Девід Ашер.

«Ця Угода полегшить співпрацю, підвищить прозорість, послабить регулятивні проблеми й зменшить операційні витрати підприємців. Ми із нетерпінням очікуємо на можливості, які вона створить для канадців й українців», - сказав Ашер.

За його словами, укладення цієї Угоди стало важливим етапом розвитку міждержавних відносин. «Як і в Україні, ми дуже раді, що ця Угода набуває чинності. На наше переконання, вона стала наріжним каменем довготривалих канадсько-українських двосторонніх відносин», - наголосив представник міністерства міжнародної торгівлі Канади.

Читайте також: За 5 місяців німецько-український товарообіг виріс на 22% - Хармс

Як повідомляв Укрінформ, Угода про вільну торгівлю між Канадою та Україною була підписана 11 липня минулого року під час візиту Джастіна Трюдо до Києва. Вона вступає у дію 1 серпня цього року. Після цього Канада негайно скасує мита на 99.9% українського імпорту. У свою чергу, Україна теж скасує 86% мит на імпорт з Канади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-