МВФ відклав вимогу щодо земельної реформи в Україні

МВФ відклав вимогу щодо земельної реформи в Україні

Укрінформ
Міжнародний валютний фонд не виносить як обов'язкову вимогу щодо прийняття земельної реформи в Україні для виділення наступного траншу в рамках програми розширеного кредитування EFF.

Про це заявив у четвер під час брифінгу в Вашингтоні офіційний представник МВФ Уільям Мюррей, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Земельна реформа – це важлива частина програми, її потрібно продумати, по найважливіших деталях, і для цього потрібен час – пізніше в нинішньому році. Але важливо, щоб влада продовжувала цю роботу", - зауважив представник Фонду.

Читайте також: Один із траншів МВФ буде перенесений на наступний рік - Нацбанк

Водночас він підкреслив, що четвертий огляд програми Радою директорів МВФ, за підсумками якого прийматиметься рішення щодо наступного траншу, зможе бути завершений після імплементації виконання інших необхідних реформ.

"Наша увага в цьому огляді зосереджується на пенсійній реформі, приватизації, а також забезпеченні ефективних результатів боротьби з корупцією", - зазначив представник Фонду.

Мюррей підкреслив, що програма EFF продовжується, крім того в її контексті продовжує узгоджуватися енергетична й податкова політика країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-