Експерт сказав, скільки Ryanair може

Експерт сказав, скільки Ryanair може "привести" пасажирів до Львова і Борисполя

Ексклюзив
Укрінформ
Для аеропорту "Львів" ім.Данила Галицького ірландський лоукост Ryanair може принести 70% приросту пасажиропотоку, тоді як для "Борисполя" - 1,5%.

Про це в коментарі Укрінформу розповів екс-заступник міністра інфраструктури, директор програми "Інфраструктура" аналітичного центру "Український інститут майбутнього" Володимир Шульмейстер.

"Для аеропорту "Бориспіль" ми говоримо про приріст 1,5%, для аеропорту "Львів" - це 70% приросту. Це відчутна різниця. В аеропорт "Львів" планувалося сім напрямів, у "Бориспіль" - чотири. Аеропорт "Бориспіль" - це 10 млн (річний пасажиропотік - ред.) на сьогодні, аеропорт "Львів" - 800 тис. Відповідно, для аеропорту "Львів" це значне збільшення пасажиропотоку, для аеропорту "Бориспіль" - незначне", - пояснив екс-заступник міністра.

Як повідомляв Укрінформ, 10 липня авіперевізник Ryanair повідомив про скасування українських рейсів через невиконання умов договору керівництвом аеропорту "Бориспіль", підписаного в Мінінфраструктури у березні.

Читайте також: "Бориспіль" хоче, щоб уряд дав можливість домовитися з Ryanair самостійно

Як розповіла минулого тижня генеральний директор міжнародного аеропорту "Львів" ім.Данила Галицького Тетяна Романовська, їм все-таки вдалося підписати угоду з лоукостом Ryanair на умовах, які влаштували обидві сторони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-