Гендиректор

Гендиректор "Борисполя" каже, що переговори з Ryanair не припинялися

Укрінформ
Гендиректор міжнародного аеропорту "Бориспіль" Павло Рябікін заявив, що авіакомпанія Ryanair призупинила свої програми по Києву і Львову, проте припинення переговорів не було.

Таку думку він висловив під час круглого столу сьогодні, 17 липня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Що стосується переговорів, якщо уважно прочитати заяву Ryanair, вони призупинили свої програми по Києву і Львову, це не означало припинення переговорів. Припинення переговорів не було. Більше того, я вам скажу, це форма продовження переговорів - створити легкий ажіотаж і навіть нагнітання. Тому потрібно до цього відноситься досить спокійно. Всі переговори йдуть не за столом, а листуванням з тих або інших позицій та угод", - заявив Рябікін.

Як повідомляв Укрінформ, гендиректор міжнародного аеропорту "Бориспіль" виступив за те, щоб уряд вийшов з переговорів з Ryanair.

Читайте також: "Бориспіль"" хоче, щоб уряд дав можливість домовитися з Ryanair самостійно

Нагадаємо, 10 липня авіакомпанія Ryanair заявила про відміну рейсів з України унаслідок невиконання аеропортом "Бориспіль" умов угоди, підписаної в Мінінфраструктури у березні.

Пізніше Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман дав розпорядження відновити переговорний процес з Ryanair, до якого спільно з Мінінфраструктури та аеропортом "Бориспіль" притягнути директора Офісу залучення інвестицій Даніеля Білака.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-