Нефьодов розповів, як Україна може піднятися на 30-40 позицій у Doing Business

Нефьодов розповів, як Україна може піднятися на 30-40 позицій у Doing Business

Укрінформ
У Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України сподіваються, що вже восени 2017 року відчутно покращиться позиція України у світовому рейтингу щодо ведення бізнесу.

Про це поінформував перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов у місті Гола Пристань Херсонської області, де у п'ятницю урочисто відкрили новий зерноперевантажувальний термінал, збудований компанією "Нібулон", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми вже дещо зробили в цьому питанні, і ми очікуємо, що в рейтингу легкості ведення бізнесу цього року Україна може зрости десь приблизно на 8-10 місць. Тренд у нас за ці три роки дуже позитивний: ми були на 137-му місці в 2013 році, а зараз ми знаходимось на 80-му місці. І хочемо бути на 70-му місці восени", - розповів Нефьодов.

Читайте також: Світовий банк оцінить вплив реформ на будівельний бізнес в Україні

Він також повідомив, що до Верховної Ради було подано великий законопроект стосовно легкості ведення бізнесу, який може додати Україні ще 25-30 місць у цьому рейтингу.

При цьому перший заступник міністра наголосив, що для покращення світового рейтингу України щодо ведення в країні бізнесу попереду все ще залишається багато роботи. "Над всім цим працюємо, і я абсолютно переконаний, що ми цього доб'ємося. Іншого виходу у нас просто немає", - наголосив Нефьодов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-