Одеська митниця переказала за півріччя 1,5 мільярда на ремонт траси Одеса - Рені

Одеська митниця переказала за півріччя 1,5 мільярда на ремонт траси Одеса - Рені

Укрінформ
За перше півріччя Одеська митниця переказала понад 10 мільярдів гривень до держбюджету, в тому числі півтора мільярда на рахунок замовника ремонту автотраси Одеса - Рені.

Про це сьогодні поінформував на прес-конференції керівник митниці Олександр Власов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Упродовж січня-червня 2017 року персонал Одеської митниці ДФСУ забезпечив надходження до держбюджету 10 мільярдів 640 мільйонів гривень митних платежів - на 4 мільярди 600 мільйонів гривень більше порівняно з аналогічним періодом 2016 року. Причому 1 мільярд 530 мільйонів гривень переказано, в рамках «митного експерименту», на ремонт автотраси Одеса - Рені та інших автошляхів Одещини", - зазначив Власов.

Читайте також: Митниці перевиконали план на 34 мільярда - Президент

Завдяки досягненню таких індикативних показників роботи, зауважив він, на базі Одеської митниці реалізується пілотний проект щодо створення автомобільного хаба під патронатом в.о. очільника ДФСУ Мирослава Продана і голови Одеської облдержадміністрації Максима Степанова.

Реалізація проекту автомобільного хаба передбачає прискорене проходження митних формальностей завдяки електронній черзі і злагодженим діям восьми різних служб. Автомобільний хаб - це можливість максимум за дві доби виїхати з території порту на розмитненому автомобілі з номерами державної реєстрації будь-якого регіону України, додав Власов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-