Нафтогаз замовить незалежні розслідування на 26 мільйонів

Нафтогаз замовить незалежні розслідування на 26 мільйонів

Укрінформ
НАК "Нафтогаз України" оголошує тендер на закупівлю послуг з проведення незалежних фінансових та антикорупційних розслідувань на суму 26 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Нафтогазу

"З метою виявлення та знешкодження неправомірних дій, в тому числі і запобігання економічному шахрайству, НАК "Нафтогаз України" оголошує відкриті торги на закупівлю послуг з проведення незалежних фінансових та антикорупційних розслідувань (Forensic accountant). Послуги мають бути надані підрядником до 31 грудня 2018 року", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, Нафтогаз очікує, що підрядник розслідуватиме підозрілі операції, фальсифікацію фінансової звітності, порушення нормативно-правової бази, хабарництво та корупцію, випадки неналежних бізнес-відносин, незаконне привласнення активів та конфлікти інтересів.

Читайте також: Нафта дорожчає на тлі прогнозу Міжнародного енергетичного агентства

Очікувана вартість закупівлі послуг становить до 26 млн грн.

"Початок співробітництва з провідними компаніями світу у сфері боротьби з корупцією та хабарництвом є черговим кроком в реалізації стратегії нульової толерантності до корупції, яку реалізує Група Нафтогаз. Очікується, що залучення міжнародних експертів сприятиме побудові ефективної внутрішньої системи протидії корупції та удосконаленню бізнес-процесів у Групі Нафтогаз", - зазначили у компанії.

Серед вимог до потенційних учасників тендеру – наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, наявність документально підтвердженого досвіду проведення фінансових та антикорупційних розслідувань, у т.ч. на території ЄС або США та на території України. Крім того, учасник має підтвердити наявність належним чином облаштованого офісу/офісів на території країн ЄС, один з яких має бути розташований на території Великої Британії.

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій - до 14 серпня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-