"Бориспіль" відновив переговори з Ryanair у новому форматі

Оновлено
Укрінформ
Міжнародний аеропорт "Бориспіль" відновлює переговори з ірландським лоукостером Ryanair в новому форматі.

Про це у Facebook повідомив генеральний директор аеропорту Павло Рябікін.

"Провів робочу зустріч з представниками провідних телевізійних ЗМІ країни. Така взаємодія з журналістами допомогла глибоко розглянути актуальні питання без зайвих емоцій. Я переконаний, вдалося пояснити, що в ситуації з Ryanair немає місця для категоричних висновків… Ми відновлюємо перемовини з Ryanair у форматі Міністерство - аеропорт "Бориспіль" - Ukraine Investment Promotion Office", - написав він.

Рябікін додав, що "одноголосний із Прем`єр-міністром у тому, що лоукост компанії мають прийти на український ринок і для цього необхідно підготувати відповідну нормативну базу".

Читайте також: Омелян пропонує долучити Нацраду з інвестицій до повторних перемовин з Ryanair

Як повідомляв Укрінформ, 10 липня ірландська авіакомпанія-лоукостер Ryanair відмовилася від запланованого виходу на український ринок через невиконання аеропортом "Бориспіль" угоди, яку було підписано у березні цього року із Міністерством інфраструктури.

 Глава уряду Володимир Гройсман доручив Міністерству інфраструктури та керівництву "Борисполя" поновити перемовини з авіакомпанією Ryanair, а також долучити до переговорного процесу директора Офісу залучення інвестицій Даніеля Білака.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-