Омелян пояснив, чому сам не може звільнити Рябікіна

Омелян пояснив, чому сам не може звільнити Рябікіна

Укрінформ
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян пояснив процедуру звільнення очільника ДП "МА "Бориспіль".

Про це він розповів у коментарі журналісту Укрінформу.

"Процедура наступна: лист на очільника Київської області, він дає згоду на звільнення, після чого його звільняє мій держсекретар з погодженням Кабміну. Я особисто не можу (звільнити - ред.). Про мого держсекретаря Ви знаєте", - розповів урядовець.

За його словами, наразі питання про звільнення Рябікіна відкладається до результатів поставленого урядом завдання про відновлення і успішного закінчення перемовин з лоукостом Ryanair.

Читайте також: Гендиректор "Борисполя" запевняє, що для його звільнення згоди Кабміна не треба

Нагадаємо, у квітні уряд за поданням міністра інфраструктури Володимира Омеляна доручив Нацагентству з питань державної служби провести службове розслідування щодо державного секретаря Мінінфраструктури Андрія Галущака. Дисциплінарне провадження щодо Галущака було ініційовано на засіданні уряду 14 лютого.

Як повідомляв Укрінформ, генеральний директор міжнародного аеропорту "Бориспіль" Павло Рябікін заявив, що міністр інфраструктури може звільнити його з посади керівника без погодження Кабміну. За словами Рябікіна, його контракт був підписаний особисто Володимиром Омеляном. 

Напередодні Володимир Омелян повідомив про намір ініціювати звільнення генерального директора аеропорту "Бориспіль" в Кабміні через зрив договору про прихід бюджетного перевізника Ryanair в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-