ПриватБанк шукає кандидатів на посаду голови правління

ПриватБанк шукає кандидатів на посаду голови правління

Укрінформ
У Наглядовій раді ПриватБанку визначили компанію Amrop Executive Search Ukraine для пошуку кандидатів на посаду голови правління банку.

Про це повідомляє прес-служба банку.

«Наглядова рада ПриватБанку повідомила про обрання загальновідомої міжнародно визнаної компанії з підбору управлінського персоналу Amrop Executive Search Ukraine для пошуку кандидатів на посаду голови правління (головного виконавчого директора) та першого заступника голови (фінансового директора) ПАТ КБ «ПриватБанк», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Приватбанку підтвердили: в очільники пропонують німця

Компанію Amrop обрано під час незалежного конкурсу серед 11 провідних компаній з пошуку керівного персоналу, що спеціалізуються на банківському секторі.

Очікується, що пошук голови правління та заступника голови правління (фінансового директора) триватиме 4 тижні, а саме: 2 тижні на звернення до кандидатів і відбір короткого списку для розгляду Наглядовою радою та 2 тижні на співбесіди кандидатів із Наглядовою радою. З короткого списку Наглядова рада обере фіналістів, які отримають можливість очолити зміни з високим рівнем публічного розголосу, метою яких є повернення суттєвих інвестицій, здійснених державою від імені українського народу, і в цілому передбачає два основних напрямки. Розробити та впровадити стратегію банку з метою повернення до помітного зростання та прибутковості. Це передбачає адаптацію бізнес-моделі та розробку нових джерел доходу, а також забезпечення внутрішнього контролю світового рівня, та провести роботу з портфелем проблемних кредитів та активів банку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-