Укргазбанку підтвердили високу кредитоспроможність та надійність депозитів

Укргазбанку підтвердили високу кредитоспроможність та надійність депозитів

Укрінформ
"Укргазбанку" оновлено довгостроковий кредитний рейтинг на рівні uaAA+ інвестиційної категорії з прогнозом «стабільний». 

Про це повідомляє сайт банку з посиланням на Національне рейтингове агентство «Рюрік».

"Агентство підтвердило дуже високу кредитоспроможність "Укргазбанку" порівняно з іншими українськими позичальниками. Зокрема, Банку оновлено довгостроковий кредитний рейтинг на рівні uaAA+ інвестиційної категорії з прогнозом «стабільний». Також експерти агентства підтвердили дуже високу надійність депозитних вкладів "Укргазбанку" на рівні r5", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили аналітики рейтингового агентства, діяльність "Укргазбанку" характеризується високим рівнем підтримки з боку власника – Міністерства фінансів України, достатніми показниками ліквідності, високою якістю портфелю цінних паперів, прийнятною диверсифікованою ресурсною базою, високим рівнем розвитку карткового бізнесу і регіональної мережі, високим рівнем фінансової прозорості та інформаційною відкритістю.

Читайте також: Укргазбанк одним із перших реформував корпоративне управління

Для визначення рейтингової оцінки експерти використовували надану "Укргазбанком" внутрішню інформацію і квартальну фінансову звітність за 4 роки (1.07.2013 – 1.04.2017 рр.), публічну інформацію та власні бази даних.

У квітні 2017 року рейтинговий комітет РА «Експерт-Рейтинг» прийняв рішення про оновлення кредитного рейтингу Укргазбанку за національною шкалою на рівні uaAA+.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-