Польща продала Україні приціли та прилади нічного бачення

Польща продала Україні приціли та прилади нічного бачення

Укрінформ
Польський промисловий центр оптики (PCO), що входить до Польської групи озброєнь (PGZ), поставить для потреб української військової техніки оптичні прилади спостереження і приціли.

Відповідну угоду в присутності заступника міністра національної оборони Польщі Бартоша Ковнацького підписали у понеділок у Варшаві керівники PCO та української корпорації “Укрінмаш”, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Польща є однією з небагатьох країн у світі та Європі, яка підтримує нас у складний період боротьби з Росією не лише зброєю, але й технологією",- заявив генеральний директор Укрінмашу Сергій Слюсаренко.

Заступник керівника РСО з торговельних питань Павел Гліца зазначив, що йдеться, зокрема, про прилади нічного бачення, які не дозволяють виявити власні позиції.

За його словами, контракт є результатом дворічної співпраці між українською та польською сторонами, якому передували дворічні випробування і тести, які проводилися на українських підприємствах, де проводиться модернізація військової техніки, і на полігонах.

У свою чергу Ковнацький зазначив, що співпраця має бути взаємовигідною. Підписання контракту він назвав черговим кроком у співпраці оборонно-промислових комплексів Польщі та України.

Вартість контракту є комерційною таємницею.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-