Китайців зацікавили морпорти та енергетика Херсонщини

Китайців зацікавили морпорти та енергетика Херсонщини

Укрінформ
Китайські компанії цікавлять на Херсонщині інвестиційні проекти стосовно розташованих в області морських портів та її енергетичної сфери.

Про це заявив у четвер журналістам після завершення в Херсонській облдержадміністрації зустрічі керівництва ОДА з бізнес-місією Китайської торгової асоціації та відвідання її представниками кількох підприємств регіону виконавчий директор Китайської торгової асоціації Руслан Осипенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми відпрацювали всі інвестиційні проекти, які надала Херсонщина, відібрали певні проекти, підібрали китайські компанії, які зацікавились цими проектами, і робили візити вже на конкретні об'єкти по конкретним проектам. Це портова інфраструктура (області - ред.), це енергетика", - розповів Осипенко.

За його словами, після того, як представники китайського бізнесу ознайомилися на місці з об'єктами, які їх цікавлять, почнеться більш поглиблене опрацювання даних проектів. "Тепер нам необхідно зробити таку домашню роботу: ми повинні прорахувати ТЕО (техніко-економічне обгрунтування - ред.), зробити проекти скільки необхідно інвестицій, коли будуть повертатися інвестиції, як вони будуть захищені в області. І після цього вже почнеться практична робота по цим вибраним проектам", - сказав виконавчий директор Китайської торгової асоціації.

Як зазначив Осипенко, візит бізнес-місії Китайської торгової асоціації в регіон "проходив у розвиток підписаного з губернатором Херсонщини меморандуму про співробітництво між Китайською торговою асоціацією та Херсонською областю".

Під час даного візиту бізнес-місія Китайської торгової асоціації відвідала Херсонський та Скадовський морські торговельні порти, а також Херсонську теплоелектроцентраль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-