Vodafonе розширив мережу 3G на Заході України

Vodafonе розширив мережу 3G на Заході України

Укрінформ
Vodafonе Україна підключив до 3G ще 38 населених пунктів на Заході України - у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Хмельницькій та Волинській областях.

Про це Укрінформ повідомили в прес-службі компанії.

"Vodafonе Україна підключив до 3G ще 38 населених пунктів на заході України. У першій половині червня 3G мережа Vodafone почала працювати в містах Львівської області: Червоноград, Борислав, Жовква, Буськ, Сколе, а також у селах Раковець, Деревач, Суходоли, Верхнє Синьовидне та Пісочна. Також раніше 3G покриття було запущено у Львівській області в містах Трускавець, Стебник, Сокаль, Новояворівськ, Рава-Руська та в населених пунктах Липники, Хренів, Угерсько. 3G покриття Vodafone з'явилося в містах Коломия, Снятин, Богородчани, селах Рошнів і Старі Кривотули Івано-Франківської області. Користуватися якісним 3G від Vodafone тепер можуть мешканці міст Тячів, Хуст і сіл Ракошино, Велика Добронь, Глибоке, Тийглаш в Закарпатській області. У червні доступ до швидкісного мобільного інтернету отримали жителі Ковеля, Володимир-Волинського, а також населених пунктів Іваничі, Лаврів, Гірка Полонка і Маяки, розташованих у Волинській області. Розширено покриття у Хмельницькій області. 3G інтернет і голосовий зв'язок поліпшеної якості стали доступні жителям міста Красилів, смт Летичів і села Маків Хмельницької області", - йдеться в повідомленні.

Загалом понад 530 тисяч жителів західних областей України отримали в червні доступ до якісної 3G зв'язку Vodafone Україна.

Зазначається також, що інвестиції Vodafone Україна за період 1 квартал 2015 року - 1 квартал 2017 року досягли 10,8 млрд грн і залишаються рекордними для ринку України. Основні обсяги інвестицій компанії спрямовані на розвиток мережі. За результатами 1 кварталу 2017 року оператор встановив вдвічі більше базових станцій в порівнянні з аналогічним періодом попереднього року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-