Розвиток агросектору аналізуватиме модель прогнозування AGMEMOD - Мінагро

Розвиток агросектору аналізуватиме модель прогнозування AGMEMOD - Мінагро

Укрінформ
Модель прогнозування розвитку аграрного сектору та аналізу впливу політичних рішень на сектор AGMEMOD адаптована до умов аграрного сектору України і готова до застосування.

Про це повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства України.

"Наявність цього наукового інструменту дозволить Міністерству та органам місцевої влади оцінювати можливі впливи політичних рішень на розвиток АПК України. Побудована для прогнозування результатів Спільної аграрної політики ЄС, дана модель нині адаптована до умов українського аграрного сектору", - розповіла заступник міністра аграрної політики та продовольства України Олена Ковальова.

Зазначається, що адаптацією моделі займався проект «Німецько-український агрополітичний діалог». Працюватиме з AGMEMOD Український науково-дослідний інститут «Украгропромпродуктивність».

Мінагрополітики зазначає, що за допомогою моделі AGMEMOD можна розробити детальний аналіз агросектору за конкретними продуктами та параметрами, аналіз за регіонами і типами підприємств, можливість зміни і моделювання витрат на виробництва та загалом провести аналіз агросектору інших країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-