Ярославський купив у росіян комбінат «Суха Балка»

Ярославський купив у росіян комбінат «Суха Балка»

Укрінформ
Компанія Berklemond Investments LTD, що входить до групи DCH Олександра Ярославського, придбала підприємство, що спеціалізується на видобутку залізної руди підземним способом, EVRAZ Sukha Balka.

Про це повідомляє прес-служба DCH.

«Угода відбулася шляхом передачі покупцю компанією EVRAZ Group S. A. всього акціонерного капіталу Kadish Limited (підприємство, яке володіє акціями EVRAZ Sukha Balka). Сума угоди склала $ 110 млн., що співставне з рівнем оборотного капіталу і боргу залізнорудного підприємства», - йдеться в повідомленні.

В структуру комбінату входять дві шахти «Ювілейна» і шахта ім. Фрунзе. У минулому році компанією було реалізовано понад 2,5 млн тонн аглоруди.

Шахтарі ПАТ "Євраз-Суха Балка" в середині травня проводили страйк, вимагаючи підвищення зарплати. Адміністрація рудника домовилася з ними про підвищення з 1 червня зарплати на 20%.

Бенефіціаром Evraz є російський олігарх Роман Абрамович.

Попередніми надбаннями Ярославського були Харківський тракторний завод, який після 10-місячного простою розпочав роботу на початку 2017 року, а також страхова компанія "ІНГО Україна".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-