Постачати продукти в поїзди хочуть три компанії

Постачати продукти в поїзди хочуть три компанії

Укрінформ
В Укрзалізниці відбулась відкрита процедура розкриття конкурсних пропозицій на визначення єдиного оператора з постачання продуктів харчування для пасажирських поїздів далекого сполучення. На конкурс свої пропозиції надіслали три компанії.  

Про це повідомили в прес-службі ПАТ "Укрзалізниця".

Зокрема, у відкритому конкурсі взяли участь три компанії: ТОВ "Метро Кеш енд Кері Україна", WOG Retail та ТОВ "Вітал-Тер". Згідно з умовами конкурсної документації, оцінка пропозицій відбуватиметься упродовж 10 днів з моменту їх розкриття.

Головним критерієм вибору постачальника є гарантовано висока якість продукції, кінцевим споживачем якої є пасажир. Учасники конкурсу мають запропонувати стандартний асортимент продукції для реалізації у поїздах з обов’язковим нанесенням фірмового стилю ПАТ "Укрзалізниця": чай чорний та зелений, кава розчинна та з молоком, печиво галетне та пісочне, вафлі шоколадні та ванільні, вода мінеральна та солодка, цукор.

"Ми прагнемо визначити єдиного постачальника продуктів харчування для всіх поїздів далекого сполучення. Це дозволить не лише більш ефективно організувати постачання поїздів продуктами харчування, а й забезпечити високу якість обслуговування наших пасажирів", - зазначив директор з пасажирських перевезень і сервісу ПАТ "Укрзалізниця" Ігор Романків. 

Як повідомлялося, з метою забезпечення для пасажирів найкращих стандартів сервісу ПАТ "Укрзалізниця" 28 квітня 2017 року оголосила проведення відкритого та прозорого конкурсу на визначення єдиного постачальника продуктів харчування, які реалізовуватимуться пасажирам у поїздах далекого сполучення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-