Балчун обіцяє відправити на смітник

Балчун обіцяє відправити на смітник "кусючі" ковдри

Укрінформ
Правління ПАТ "Укрзалізниця" затвердило новий порядок щодо постільної білизни та іншого інвентаря у потягах.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив глава правління компанії Войцех Балчун.

"Кусючі" ковдри і пір’яні подушки відправляємо в історію! Учора на правлінні затвердили новий порядок щодо постільної білизни та іншого інвентарю у потягах. Розраховуємо, що наш пасажир у найближчій перспективі забуде про зібгані, важкі, з грудками вати матраци та сумнівного вигляду подушки. Ковдри, що кусаються, поступляться місцем новим, із сучасних комфортних екологічних матеріалів. Відмовляємось також від літнього і зимового варіантів ковдр і переходимо на всесезонний формат. Позбуваємося і так званих "вафельних рушників" старого зразка – замість них будуть махрові, якими зручніше та приємніше користуватися", - зазначив він.

За його словами, зміни відбуватимуться поступово. А від пасажирів "Укрзалізниця" очікує на дбайливе ставлення до нового майна.

"Не обіцяємо, що разючі зміни стануться за один день, але поступово буде замінено весь інвентар. І прохання до пасажирів: розраховуємо на зустрічний рух – дбайливе ставлення до майна залізниці. Цінуючи роботу залізничників, водночас вимагаємо належного рівня сервісу і ставлення до клієнтів", - наголосив Балчун.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-