ПриватБанк переходить на закупівлі через ProZorro

ПриватБанк переходить на закупівлі через ProZorro

Укрінформ
У ПриватБанку розпочали переведення закупівель необхідного для поточної роботи фінустанови обладнання, матеріалів і послуг на базі першого державного майданчика «ПриватМаркет» у системі ProZorro.

Про це йдеться в прес-релізі, що є в розпорядженні Укрінформу.

«ПриватБанк почав проведення закупівель необхідного для поточної роботи банку обладнання, матеріалів і послуг на базі першого державного майданчика «ПриватМаркет» у системі електронних держзакупівель ProZorro», - йдеться в повідомленні. 

Зі слів заступника голови правління ПриватБанку Олександра Дрелінга, першим тендером, що був оголошений банком на майданчику «ПриватМаркет», стала закупівля витратних матеріалів - термопаперу для POS-терміналів.

«Ми вирішили використовувати всі переваги першого державного майданчика на ProZorro, організованого командою ПриватБанку, і проводити на його базі переважну більшість власних закупівель», - зазначив Дрелінг. 

Він зауважив, що окрім створення на базі «ПриватМаркету» зручного майданчика для проведення державних тендерів і реалізації держпроектів, одним з напрямів розвитку майданчика стане реалізація можливості автоматизованого керування витратами та бюджетами держпідприємств. Це дозволить скоротити вплив людського фактора та можливої корупції під час проведення закупівель.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-