У компанії

У компанії "1С" запевняють, що її продукт відповідає українському законодавству

Укрінформ
У компанії "1С" заявляють, що використання програмних продуктів "1С:Підприємство" повністю відповідає чинному законодавству України, а Указ Президента №133 стосується лише окремих юридичних осіб.

Про це йдеться у повідомленні на сайті компанії.

"Інформуємо наших користувачів про те, що використання програмних продуктів "1С:Підприємство" повністю відповідає чинному законодавству України. Указ Президента України №133/2017 "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" стосується тільки окремих юридичних осіб", - йдеться у повідомленні.

У компанії стверджують, що програма "1С:Підприємство" повністю працездатна, технічна підтримка працює у штатному режимі, всі інформаційно-методологічні ресурси доступні для користування.

Як повідомляв Укрінформ, відповідно до рішення РНБО України, проти російського виробника програмного забезпечення для бухгалтерського обліку ТОВ "1С" (Москва) були введені обмежувальні санкції, також під санкції потрапила і компанія-постачальник програмного продукту "1С:Підприємство" в Україні "Єврософтпром".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-