Індонезія хоче друкувати гроші в Україні

Індонезія хоче друкувати гроші в Україні

Укрінформ
Світовий виробник грошової та високозахищеної продукції індонезійська компанія "Peruri" сподівається налагодити співпрацю з Національним банком України у галузі виготовлення грошей.

Про це повідомляє прес-служба НБУ за підсумками зустрічі в.о. голови Національного банку України Якова Смолія з делегацією індонезійської державної компанії "Peruri" - світовим виробником грошової та високозахищеної продукції.

«Під час зустрічі йшлося про можливість встановлення стратегічних партнерських відносин між Національним банком та компанією "Peruri" у галузі виготовлення високозахищеного паперу, банкнот та монет», - йдеться в повідомленні.

Голова делегації, технічний директор компанії "Peruri" Харджо Сумарто Субандріо повідомив, що індонезійський виробник зацікавлений у постійному та надійному партнері, що зможе підтримати активну діяльність компанії на міжнародному ринку виробництва грошей.

"Нас приваблює можливість співпраці з Україною, оскільки рівень виробничих потужностей Банкнотно-монетного двору Національного банку України повністю відповідає найсучаснішим світовим стандартам. Ми абсолютно вражені ефективною роботою персоналу, високим рівнем автоматизації, інноваційними технологіями та якістю української паперової, банкнотної та монетної продукції," - зауважив Субандріо.

Довідка. Компанія "Peruri" є 100% державною компанією Республіки Індонезії, що виробляє гроші для потреб власної країни та міжнародного ринку. Компанія виготовляє індонезійські банкноти та монети на замовлення центрального Банку Індонезії, використовуючи найсучасніші розробки у галузі дизайну та безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-