Кредитування внутрішнього бізнесу має бути клопотом українських банків - експерт

Кредитування внутрішнього бізнесу має бути клопотом українських банків - експерт

Укрінформ
Міжнародні фінансові організації зацікавлені в інвестиціях тільки в ті сфери бізнесу, які цікаві міжнародним партнерам. Про кредитування підприємництва, орієнтованого на внутрішнього споживача, повинні потурбуватися українські фінустанови.

Про це на прес-конференції заявив координатор Української бізнес-ініціативи Андрій Ніколаєнко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Стимулювати внутрішній ринок треба через розвиток підприємництва. Це мають бути спеціальні програми, на які Нацбанк виділятиме кошти через держбанки. Також треба стимулювати приватні банки на створення подібних програм", - сказав Ніколаєнко.

Він висловив думку, що міжнародні фінансові організації, які вводять в Україну гроші, зосереджуються на тих галузях, які вигідні й цікаві зовнішнім партнерам.

"Ми, як країна Україна, повинні розуміти, що цікаво для нас: в малому бізнесі і у сфері послуг. У нас колосальний відкладений попит. Люди стали бідніші, але, почавши заробляти, вони почнуть заповнювати недоотримані під час кризи блага", - зазначив експерт. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-