Микольська анонсувала приєднання України до PEM-конвенції

Микольська анонсувала приєднання України до PEM-конвенції

Укрінформ
Вже до кінця травня 2017 року Україна може завершити процес приєднання до pan-Euro-Mediterranean конвенції.

Про це заявила заступник міністра економічного розвитку і торгівлі, торговий представник України Наталія Микольська під час конференції "Україна і Литва: інвестиційні та бізнес-можливості" 20 квітня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми вже завершуємо процес приєднання до конвенції pan-Euro-Med. Ця конвенція добре працює для спільних проектів та залучення компанії в ланцюг додавання вартості. Ця конвенція передбачає те, що, наприклад, сировина або запасні частини, вироблені в Україні, які потім використовуваються на території Європейського Союзу для створення готового продукту і навпаки - європейські запчастини та сировина, які використовуються для переробки в Україні, розглядаються в рамках конвенції як товари, вироблені в країні кінцевого виробництва, для експорту в треті країни, які є членами конвенції", - розповіла Микольська.

За її словами, у травні цього року Україна може  завершити процес приєднання до цієї конвенції. І вже до кінця року з головними країнами-членами конвенції буде завершена процедура приєднання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-