Уряд працює над залученням інвестицій в ракетно-космічну галузь - Гройсман

Уряд працює над залученням інвестицій в ракетно-космічну галузь - Гройсман

Укрінформ
Ракетно-космічна галузь є візитівкою України й сьогодні уряд веде активну роботу із залучення іноземних інвестицій для модернізації виробництва та реалізації науково-проектних напрямів.

Про це Прем'єр-міністр Володимир Гройсман зазначив у вітанні до Дня працівників ракетно-космічної галузі України, текст якого оприлюднений на Урядовому порталі

“Хочу відзначити важливу роботу Національного космічного агентства України, а також працівників усіх підприємств галузі щодо збереження виробничого потенціалу впродовж усіх років незалежності. Уряд усвідомлює проблему з недостатнім фінансуванням галузі, а тому нині ведеться активна робота із залучення іноземних інвестицій для перезавантаження виробничого потенціалу, реалізації науково-проектних напрямів”, - наголосив глава уряду.

За його словами, ракетно-космічна галузь завжди була і є гордістю національної економіки, візитною карткою України як держави із фундаментальним досвідом у сфері високих технологій, забезпечення космічної діяльності та ракетобудування.

Гройсман підкреслив, що вітчизняне ракетобудування має всі підстави для зміцнення своїх рейтингових позицій на міжнародних ринках.

“Від імені уряду бажаю всім працівникам ракетно-космічної галузі професійного зростання, економічного піднесення підприємств, нарощування науково-технічного та виробничого потенціалу. Міцного здоров’я, добробуту, мирного неба над нашими домівками!” - побажав Прем’єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-