Суд заборонив підприємствам Ахметова в ОРДЛО торгувати вугіллям

Суд заборонив підприємствам Ахметова в ОРДЛО торгувати вугіллям

Укрінформ
Шевченківський районний суд м. Києва заарештував майно підприємств ДТЕК, яке було захоплено на території ОРДЛО.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі ДТЕК.

«Шевченківський районний суд м. Києва наклав арешт на майно підприємств ДТЕК на тимчасово неконтрольованій території, над яким компанія втратила контроль. Процедура здійснена у рамках кримінального провадження за ч.3 ст. 206 Кримінального кодексу України», - інформує ДТЕК.

Дії суду стосуються передусім усіх транспортних засобів, вугільної продукції і устаткування підприємств. Це означає повну заборону на відчуження, розпорядження і незаконне використання цього майна.

Перелік заарештованого рухомого майна буде внесено до державного реєстра обтяжень і бази розшуку МВС. Інформація про заарештоване вугілля буде спрямована до митних органів для вжиття заходів по недопущенню ввезення цього вугілля в Україну через територію Росії.

Довідка. ДТЕК - стратегічний холдинг, що здійснює управління операційними компаніями з активами у вуглевидобуванні, тепловій енергетиці і дистрибуції, а також в альтернативній енергетиці і у видобутку газу. Чисельність співробітників ДТЕК - 75 тисяч осіб. Входить до складу фінансово-промислової групи «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ), акціонером якої є Рінат Ахметов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-