Введення абонплати за газ можуть відкласти

Введення абонплати за газ можуть відкласти

Укрінформ
НКРЕКП може запровадити перехідний період для введення абонентної плати для споживачів за користування газотранспортною мережею. 

Відповідне питання є в порядку денному засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), яке заплановане на 10 квітня 2016 року, повідомляється на сайті НКРЕКП.

Зокрема, єдиним питанням порядку денного засідання є "призупинення дії та внесення змін до деяких постанов НКРЕКП з метою недопущення підвищення загального рахунку для побутових споживачів природного газу".

Засідання Комісії відбудеться у формі відкритого слухання. Онлайн-транслація засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному веб-сайті Регулятора та каналі Youtube.

У зв'язку з негативним резонансом голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ), Дмитро Вовк допустив, що буде реалізований перехідний період для запровадження абонентської плати за користування газовою інфраструктурою.

За його словами, перехідний період може бути введений на термін від трьох місяців.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман раніше звернувся до НКРЕКП з проханням переглянути рішення про введення абонплати за поставки газу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-