ЄБРР зацікавився інфраструктурними проектами Маріуполя

ЄБРР зацікавився інфраструктурними проектами Маріуполя

Укрінформ
Європейський банк реконструкції і розвитку зацікавився інфраструктурними проектами Маріуполя, намічається план співробітництва.

Про це в п'ятницю повідомили в Маріупольській міській раді.

«ЄБРР зацікавився проектами Маріуполя. Міський голова Маріуполя зустрівся з керівником сектору інфраструктури в Україні Марком Магалецьким, щоб обговорити технічні питання співробітництва», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що представник Європейського банку реконструкції і розвитку приїхав у Маріуполь, щоб продовжити ряд робочих зустрічей з мером Вадимом Бойченком, які раніше відбулися в Києві. У ході розмови вже обговорювався детальніший план взаємодії. Магдалецький розповів про умови і різні варіанти роботи в Маріуполі, відсоткові ставки і періоди реалізації проектів. Зокрема, йшлося про проекти поліпшення якості водопостачання і ремонт мереж, про зовнішнє освітлення і міську транспортну інфраструктуру.

«У нас уже намічається план співробітництва. У Маріуполі є проекти, які можуть бути підтримані ЄБРР. Для нас це вкрай важливо, - наголосив Бойченко. - Зараз ми розробляємо технічну документацію, надаємо всі необхідні дані на розгляд Банку».

Магдалецький нагадав, що ЄБРР уже більш як 20 років ефективно працює в Україні і сукупний обсяг інвестицій в Україні становить понад 12 млрд євро у рамках 377 проектів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-