МВФ планує завершити третій огляд щодо України найближчим часом

МВФ планує завершити третій огляд щодо України найближчим часом

Укрінформ
Міжнародний валютний фонд розраховує провести засідання Ради директорів щодо  третього перегляду програми EFF "протягом ближчих тижнів".

Про це заявив у четвер директор прес-офісу МВФ Джері Райс, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Ми думаємо, що (в Україні – ред.) було досягнуто прогресу у виконанні вимог щодо завершення третього перегляду в рамках програми розширеного фінансування, яку Фонд має з Україною", - зауважив представник МВФ.

Водночас, за його словами, наразі все ще залишається кілька незакритих питань, які необхідно вирішити.

"Я не можу назвати конкретну дату (зустрічі Ради директорів Фонду – ред.). Це пов'язане з процесом завершення роботи по Меморандуму з питань економічної і фінансової політики й термінів деяких майбутніх заходів. Але, припускаючи, що всі невирішені питання будуть завершені, ми очікуємо надходження пропозиції Виконавчій раді щодо завершення третього огляду ближчими тижнями", - прокоментував директор прес-офісу Фонду.

Він уточнив, що раніше визначив терміни цієї зустрічі як "у скорому часі", але точніше, за його словами, буде "ближчими тижнями".

У цьому зв'язку Райс також поінформував, що Міжнародний валютний фонд продовжує підтримувати "тісний контакт" з українською владою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-