Херсонщина скоротила споживання газу на 18 млн кубометрів

Херсонщина скоротила споживання газу на 18 млн кубометрів

Укрінформ
За 11 місяців 2016 року населення Херсонщини завдяки впровадженню енергоефективних заходів та переходу на альтернативні види палива скоротило споживання природного газу, у порівнянні з відповідним минулорічним періодом, на 18 млн кубічних метрів.

Про це поінформував у середу на засіданні колегії облдержадміністрації заступник директора департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу ОДА Валерій Соценко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Реалізація вищезазначених заходів призвела до скорочення споживання природного газу. Так, за 11 місяців 2016 року, у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року, споживання газу населенням (області - ред.) скоротилось на 18 млн кубічних метрів", - розповів Соценко.

Як раніше повідомляло агентство, НАК "Нафтогаз України" прогнозує зниження ціни на газ для всіх категорій споживачів у разі перемоги в судових тяжбах з російським Газпромом.

"Якщо в рамках купівлі-продажу газу довести нашу позицію, це буде означати зниження справедливої ціни газу порівняно з тією, яка діє зараз. Це буде стосуватися всіх", - сказав голова НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-