Відділення Приватбанку працюють, готівка є в 7 тисячах банкоматів - НБУ

Відділення Приватбанку працюють, готівка є в 7 тисячах банкоматів - НБУ

Укрінформ
У Національному банку повідомляють, що сьогодні, 20 грудня 2016 року відділення, банкомати і сервіси Приватбанку працюють в стабільному режимі.

Про це повідомляє прес-служба НБУ на своїй сторінці у Facebook.

"Станом на 9-00 20 грудня клієнтів обслуговують 2 350 відділень банку. У повному обсязі завантажено понад 7 000 банкоматів Приватбанку, служба інкасації забезпечує своєчасне поповнення банкоматної мережі за рахунок готівкових коштів в касах, а також додаткових 15 млрд грн, виділених НБУ на підтримку ліквідності банку", - йдеться в повідомленні

Зі слів першого заступника голови Національного Банку України Якова Смолія, вчора НБУ підтримав банк ліквідністю на суму 15 млрд гривень, сьогодні банк продовжить інкасацію банкоматів. 

"Всі власники карткових рахунків Приватбанку зможуть отримувати готівку", - зазначив Смолій та додав, що за підсумками вчорашнього перехідного дня обсяги зняття готівки за картками Приватбанку у банкоматній мережі навіть знизилися порівняно з попередніми, а це говорить про те, що ризик виникнення паніки мінімізований. 

Також з 20 грудня всі операції, включаючи раніше припинені, за рахунками і картками корпоративних клієнтів Приватбанку обслуговуються в наступному режимі: всі кредитні ліміти на рахунках, овердрафти, ліміти гарантованих платежів і бізнес-розстрочки будуть відновлені в повному обсязі після початку роботи нового правління банку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-