Климпуш-Цинцадзе вважає «незадовільною» торгівлю Україна-Латвія

Климпуш-Цинцадзе вважає «незадовільною» торгівлю Україна-Латвія

Укрінформ
Рівень торгівлі між Україною і Латвією є незадовільним з огляду на можливості обох країн.

На цьому наголосила віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе під час підписання з віце-прем'єр-міністром - міністром економіки Латвії Арвілісом Ашераденсом Протоколу 6-го засідання Міжурядової українсько-латвійської комісії з питань економічного, промислового та науково-технічного співробітництва, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Той рівень торгівлі, який ми маємо між Україною та Латвією на даний момент, є точно незадовільним з огляду на ті можливості, які є в економіках обох держав, з огляду на наші традиційні контакти і зв'язки. Ми переконані, що нам вдасться найближчим часом набагато посилити це співробітництво», - підкреслила Климпуш-Цинцадзе.

Вона висловила сподівання, що підписаний протокол стане певною "дорожньою картою" для співробітництва між країнами "у найближчі місяці й рік".

Зокрема, за її словами, комісія розглянула питання щодо співпраці в експортно-імпортній сфері, інвестиційній галузі, АПК, сферах транспорту, туризму, освіти й науки, охорони довкілля тощо.

Климпуш-Цинцадзе також зауважила, що нинішнє засідання комісії відбулося вперше з 2012 року. Вона переконана, що поновлення роботи комісії сприятиме посиленню і перезавантаженню співпраці між державами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-