Енергоатом хоче залучити до управління компанією американських партнерів

Енергоатом хоче залучити до управління компанією американських партнерів

Укрінформ
Процес корпоратизації ДП «НАЕК «Енергоатом» повинен передбачати можливість участі в управлінні компанією західних партнерів, у тому числі американських.

Про це заявив президент НАЕК «Енергоатом» Юрій Недашковський, виступаючи на зустрічі Євразійського центру Атлантичної ради в США, повідомляє прес-служба компанії

«Передбачається створення публічного акціонерного товариства, 100 відсотків акцій якого належатимуть державі. Ми зацікавлені в тому, щоб законодавство, яке регулюватиме процес корпоратизації Енергоатома, передбачало можливість участі в управлінні компанією наших західних партнерів, в тому числі американських», - підкреслив Недашковський. 

Атлантична рада США (Atlantic Council) - американська некомерційна організація, неурядовий інформаційно-аналітичний центр, покликаний забезпечити вирішення економічних і політичних викликів XXI століття в галузі міжнародних відносин. Однією з програм, що реалізуються Атлантичною радою США, є Євразійський центр, який був заснований в 2009 році і сприяє розвитку діалогу між лідерами регіонів, ключових громад і міжнародними лідерами. Євразійський центр охоплює країни Східної Європи, Каспійсько-Чорноморського басейну і Центральної Азії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-