Нафта подорожчала до $44,36

Нафта подорожчала до $44,36

Укрінформ
Ціни на нафту в понеділок слабо зростають.

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

Ціна жовтневого контракту на нафту Brent зросла на $0,09 (0,2%) - до $44,36 за барель. Котировка ф'ючерса на нафту WTI з поставкою у вересні виросла на $0,14 (0,3%) - до $41,94 за барель.

У минулу п'ятницю ф'ючерси на нафту трохи впали в ціні, оскільки долар США підскочив після виходу позитивного звіту про зайнятість у США, а також з'явилися повідомлення, що кількість бурових установок у країні збільшується шостий тиждень поспіль.

При цьому за тиждень ціни на нафту помірно зросли, оскільки технічне закриття коротких позицій та пошуки вигідних угод забезпечили попит на ринку.

Цього тижня інвестори чекатимуть дані щодо запасів, які з'являться у вівторок і середу і можуть вказати на перспективи попиту і пропозиції, а також щомісячні звіти Організації країн-експортерів нафти і Міжнародного енергетичного агентства.

Станом на 09:00 за київським часом ціна на нафту марки Brent встановлена на рівні 44,42 долара за барель. На відкритті Brent торгувалася по 44,37 долара за барель, що на 10 центів вище за рівень закриття торгів ($44,27).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-