Нафтогаз готує для ОПЗ 45 млн кубометрів газу

Нафтогаз готує для ОПЗ 45 млн кубометрів газу

Укрінформ
Міністерство економічного розвитку та торгівлі України (МЕРТ) надало Нафтогазу дозвіл на постачання природного газу Одеському припортовому заводу (ОПЗ) на липень поточного року в обсязі 45 млн кубометрів.

Про це повідомляє прес-служба Нафтогазу.

"Міністерство економічного розвитку та торгівлі України, яке здійснює корпоративне управління 100% акцій НАК "Нафтогаз України", своїм наказом надало Нафтогазу згоду на вчинення правочину із заінтересованістю з Публічним акціонерним товариством "Одеський припортовий завод", а саме на укладення договору постачання природного газу на липень 2016 року в обсязі 45 млн куб. м газу та загальною вартістю 302,6 млн грн", - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що за доступною Нафтогазу інформацією, 27 липня сплив термін, протягом якого ОПЗ мав надати Укртрансгазу підтвердження щодо наявності ресурсу газу. Згідно з вимогами кодексу газотранспортних мереж та чинного законодавства, якщо підприємство не укладе угоду з будь-яким постачальником, Укртрансгаз буде змушений виконати дії з фізичного припинення постачання газу такому споживачу.

Як повідомлялося, Укртрансгаз 18 липня почав процедуру відключення Одеського припортового заводу від газопостачання. ОПЗ не вніс передоплату за послуги транспортування газу за липень, а також перевищив номінований відбір газу. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-