АМКУ рекомендував

АМКУ рекомендував "Київстару" переглянути тарифи

Укрінформ
Антимонопольний комітет України рекомендував ПрАТ "Київстар" скоригувати тарифи на вихідні дзвінки власних абонентів на номери абонентів фіксованого зв'язку України.

Про це в суботу повідомила прес-служба АМКУ. 

"Антимонопольний комітет схвалив рекомендації ПрАТ "Київстар" припинити дії, які містять ознаки зловживання монопольним становищем. Таке рішення Комітет прийняв на засіданні 30 червня 2016 року. Зокрема, Комітет зазначив, що ознаки зловживання спостерігаються у тарифах "Київстар" на вихідні дзвінки власних абонентів на телефонні номери абонентів фіксованого зв'язку - 1,75 грн та 1,50 грн", - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в прес-службі Комітету, ПрАТ "Київстар" рекомендується вжити заходів щодо встановлення ціни (тарифу) на вказану послугу на економічно обгрунтованому рівні шляхом застосування єдиного підходу для визначення цін (тарифів) на послугу зі здійснення вихідних дзвінків власних абонентів на мережі операторів рухомого (мобільного) телефонного зв'язку та на мережі операторів фіксованого телефонного зв'язку.

Про результати розгляду рекомендацій ПрАТ "Київстар" має повідомити Антимонопольний комітет України у тридцятиденний строк з дня їх отримання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-