WOG не знизить ціни на паливо для Укрзалізниці

WOG не знизить ціни на паливо для Укрзалізниці

Укрінформ
Укрзалізниця звернулася до компанії «ВОГ АЕРО ДЖЕТ» з проханням знизити вартість нафтопродуктів у зв'язку з падінням ринкових цін на дизельне паливо, але ті відмовилися. 

Про це повідомляє Oil news з посиланням на заступника начальника Центру забезпечення виробництва ПАО «Укрзалізниця» (ЦОП) Євгенія Короля. 

«Ми вже звернулися до нашого постачальника, але поки що не знайшли розуміння. Вони не бачать підстав для перегляду ціни», - заявив Король. 

При цьому він зазначив, що в рамках існуючого законодавства про держзакупівлі ЦОП звернувся із запитом до ДП «Держзовнішінформ» про динаміку і рівень ринкових цін. 

«Чекаємо відповіді з дня на день. Поки наші ціни в ринковому коридорі», - додав чиновник.

Присутній на засіданні представник «ВОГ АЕРО ДЖЕТ» утримався від коментарів.

Нагадаємо, «ВОГ АЕРО ДЖЕТ», який був визнаний переможцем останнього тендеру на постачання дизпалива Укрзалізниці, запропонувавши найнижчу ціну, в два етапи за тиждень сумарно підвищив ціни на 21%. Поточна вартість станосить 16 850 грн/т. В Укрзалізниці у свою чергу прокоментували, що вважають підвищення ціни на дизельне паливо на 21% цілком правомірним, і зазначили, що, навіть враховуючи підвищення, ціна від компанії WOG нижче середньоринкової.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-