Ощадбанк стимулюватиме розвиток малого та середнього бізнес на Луганщині

Ощадбанк стимулюватиме розвиток малого та середнього бізнес на Луганщині

Укрінформ
Меморандум про співробітництво у сфері розвитку мікро-, малого та середнього бізнесу в Луганській області підписали 15 березня голова правління Ощадбанку Андрій Пишний та очільник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Підписання Меморандуму відбулось під час економічного форуму «Луганська область: перспективи розвитку, виклики та можливості», який пройшов у Києві.  

«Війна змусила нас шукати нетрадиційні формати роботи в Луганській і Донецькій областях. Ощадбанк першим з банків прийшов на допомогу мешканцям цього регіону. Наші мобільні підрозділи, в тому числі два пересувних КрАЗи, вже півроку обслуговують  людей там, де взагалі більше немає банківських установ. За півроку 40 000 мешканців Донбасу на лінії зіткнення скористались послугами  мобільних підрозділів Ощадбанку. Тепер ми посилюємо підтримку підприємців Луганщини. Ощадбанк – чи не  єдиний банк, який реально кредитує цей регіон. Ми зробимо все можливе з нашого боку, щоб допомогти відновленню економіки області», – зазначив голова правління Ощадбанку Андрій Пишний.

Заступник голови правління Ощадбанку Андрій Стецевич відзначив, що банк надаватиме підтримку перш за все агропромисловим підприємствам.

«Основне наше завдання – активізація роботи в цьому напрямі. Банк не припиняв кредитування клієнтів Луганської області. Ми маємо багато заявок як від діючих, так і від нових клієнтів. Кожна третя гривня в регіоні знаходиться на балансі в Ощадбанку. І навіть з врахуванням всіх ризиків, які є на території, підконтрольній українській владі, ми готові працювати. Навіть в умовах, які є зараз. Тож банк дає малому та середньому бізнесу Луганщини «зелене світло», – повідомив заступник голови правління Ощадбанку Андрій Стецевич.

Сьогодні на території, підконтрольній українській владі працює 77 установ Ощадбанку. В 2016 році планується відкрити два відділення нового формату, збільшити банкоматну мережу та кількість інформаційно-платіжних терміналів.

У відділеннях банку обслуговується понад 600 бюджетних установ.

Станом на 01.03.2016 р. кредитний портфель ММСБ Луганського облуправління становить 148 410 тис. грн. З початку 2016 року клієнтам цього сегмента бізнесу видано кредитів на загальну суму 4 700 тис. грн.

Протягом 2015 року облуправлінням залучено близько 300 нових клієнтів мікро-, малого та середнього бізнесу.

Прес-служба Ощадбанку

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-