У Давосі Трюдо обіцяє показати інноваційну Канаду

У Давосі Трюдо обіцяє показати інноваційну Канаду

Укрінформ
Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо під час участі у Світовому економічному форумі обіцяє продемонструвати оновлену Канаду.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це сказав сам Трюдо.

«Під час Світового економічного форуму, ми покажемо міжнародній бізнес-спільноті повернення позитивнішої, відкритішої та інноваційнішої Канади. У все більш взаємопов’язаній глобальній економіці, канадська різноманітність та її зв’язки зі світом становлять одну із найбільших економічних цінностей, що ще продемонструє свою важливість, поки ми працюватимемо над збільшенням середнього класу», - сказав Трюдо.

Він додав, що зосередиться у Давосі на підвищенні добробуту не лише канадців, «а й усіх громадян світу».

У офісі прем’єр-міністра уточнили, що Джастін Трюдо під час зустрічей «розповість про справжні зміни, які він має на меті зробити для створення робочих місць, посилення середнього класу та зростання канадської економіки.

«Ці зміни включають безпрецедентні інвестиції у транспортну, зелену та соціальну інфраструктури; зниження оподаткування середнього класу та малих підприємств; поновлення інновацій; та посилену участь Канади у міжнародних організаціях», - зазначили у офісі прем’єра.

Нагадаємо: Світовий економічний форум, який проходитиме наступного тижня у швейцарському Давосі, регулярно збирає лідерів різних держав та представників приватного бізнесу для обговорення актуальних питань міжнародних відносин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-