В Укргазвидобуванні скаржаться на проплачену медіа-атаку

В Укргазвидобуванні скаржаться на проплачену медіа-атаку

Укрінформ
ПАТ "Укргазвидобування" цьогоріч продемонструє 4% зростання видобутку газу, у зв'язку з цим ряд проплачених державою-агресором та українськими олігархами ЗМІ розпочали медіа-атаку проти державної компанії.

Про це написав у Facebook голова ПАТ "Укргазвидобування" Олег Прохоренко.

"Пішла проплачена медіа-атака на зростання видобутку українського газу. В хід проплачених медіа пішли казки про "токсичний газ", про "знищення свердловин". Найсмішніше, медіа "знищила" свердловину, яка після успішного ремонту і інтенсифікації дає 240 тис. кубометрів газу на добу, є перспектива вийти на 500 тис м куб. на добу", - пояснив Прохоренко. 

Він наголосив, що кожна така свердловина - це 180 млн кубометрів додаткового видобутку газу на рік, які Україні не треба буде імпортувати, тож медіа-атаки направлені на те, щоб завадити Україні здобути енергонезалежність від РФ.

Читайте також: В Укргазвидобуванні сказали, які документи у них вилучають при обшуку

"Росія остаточно втратить ринок України - свій колись найбільший ринок для збуту газу. Російські агенти та адепти корупційних договорів СД не звикли, що найбільший газовидобувник УГВ може видавати свердловини з видобутком під півмільйона кубів на добу, який йде на потреби населення. Намагаються фактично завалити початок економічного зростання в галузі на 4%", - впевнений Прохоренко.

Він нагадав, що протягом першого півріччя 2017 року Укргазвидобування збільшило видобуток на 2,3%. У червні зростання було зафіксовано на рівні 5,4% порівняно з аналогічним періодом минулого року.

"При такому темпі зростання ми впевнено виходимо на виконання плану зростання видобутку на 4% за весь рік. Газовидобування зараз - один з локомотивів економіки. Покажіть мені іншу галузь, яка зросте цього року на 4%! Ми рухаємось до мети 20/20", - додав голова УГВ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-